Blog - články

Příroda nás vybavila radarem, díky kterému můžeme snadno poznat, co je pro nás dobré a co není. Kdo lže a kdo mluví pravdu. Kdo to s námi myslí dobře a kdo nás naopak manipuluje pro svůj prospěch. K tomu nás příroda vybavila intuicí a pocity, které dokáží reagovat na vibrace z okolí.

Vnitřní dítě. Složka osobnosti člověka, kterou má většina lidí v západní civilizaci zraněnou, zašlapanou či potlačenou. Zpravidla proto, že jsme od malička vychováváni k tomu potlačovat své potřeby, radost a emoce, pokud se to zrovna nehodí těm, kteří mají v ruce větší klacek. Typicky rodičům a učitelům.

Mnoho lidí žije v kruhu. Ať se snaží, jak se snaží, přesto se jim dějí dokola stejné věci. Těžko totiž mohou čekat jiné výsledky, pokud používají stejné formy myšlení, hodnocení a rozhodovacích procesů.

Spousta dobrých lidí upadá do splínů a pocitů marnosti proto, že jejich okolí jim podsouvá myšlenky, že nejsou dost dobří. Je to taková základní technika všech manipulátorů a sociopatů, neboť člověk nesebevědomý je více a snáze manipulovatelný.

Občas se mě lidé na seminářích ptají, proč ta klíčová dovednost "aktivace vnitřní tvořívé síly" (vstup do rozšířeného stavu vědomí / otevření kvantového pole) je po tisíciletí lidem zamlčována, přestože z ní vychází většina duchovních nauk, náboženství či energetických systémů, a proč se předává jen mezi "vyvolenými" (viz seminář MATRIX1 - Kvantové...

Prodával jsem své staré auto. Mělo už najeto 380 tisíc km. Odmítal jsem nabízené stočení tachometru, chtěl jsem prodat poctivě. Jenže jsem si nasadil do hlavičky myšlenku, že v té záplavě stočených aut je můj poctivý nájezd přece jenom velké číslo, a že lidé jsou trubky a radši koupí auto stočený z 500 na 200, než aby ocenili poctivého prodejce...

Občas slýchám, že se dost lidí poslední dobou cítí mizerně, nic je nebaví ... takové ty pocity marnosti a zbytečnosti všeho. A že pak nemají ani sílu kvantovat, přetlačovat to a něco řešit. Jenže v tom je právě ta finta. Přetlačování ani odpor situaci nevyřeší.

Lidé mají občas pocit, že se proti nim spikl celý svět. Prostě se nedaří a nedaří. Když bychom se podívali, co je za tím, nejčastěji najdeme zacyklení v negativním myšlení. A pokud lidé k negativním myšlenkám přidají i negativní emoce, vysílají tím do MATRIXu celkem slušnou objednávku - viz semináře Kvantovky MATRIX.

Jeden z možných návodů, jak použít techniky kvantové transformace na pohyb v přírodě mezi klíšťaty. Schválně nepíšu "proti klíšťatům", protože při kvantování je důležitá láska, respekt a soulad. Nikoli strach a odpor, které do lidí hromadně programují média.